fbpx
Welcome to BMW Family2022-07-05T13:25:40+03:00
Mulțumim ca te-ai alăturat familiei noastre. Ai ales automobilul BMW deoarece ai dorit experiența Premium care definește modelele mărcii germane. Aceste standarde nu se rezumă doar la plăcerea de a conduce sau la calitatea tipică BMW. Serviciile BMW te asigură că întreaga experiență in familia BMW este la standarde Premium.
Te susținem să îi oferi modelului tău BMW cele mai bune servicii tehnice. Dacă deții un automobil BMW cu vechime de până la 10 ani și ești la prima intervenție într-un service autorizat BMW, primești cadou un voucher atractiv cu o valoare de minim de 415 lei (TVA inclus) pe care să îl poți folosi la prima ta vizită într-unul din service-urile autorizate BMW.

AVANTAJELE PRIMEI TALE VIZITE LA UN SERVICE AUTORIZAT BMW.

Voucher atractiv de minim 415 RON.

1. Primeşti un voucher cadou în valoare de 415 lei (TVA inclus) cu valabilitate 1 an.

Voucherul  cadou în valoare de minim 415 lei (TVA inclus) este acordat la prima reparație/revizie într-un service autorizat BMW din România și are valabilitate 1 an.
2.  Experiența standardelor de calitate BMW Service.
Calitatea serviciilor BMW este superioară serviciilor independente, mulțumită profesionalismului tehnicienilor BMW și folosirii exclusiv a pieselor originale BMW și a aparaturii specializate.
3. Acces gratuit timp de 2 ani la serviciile BMW Mobile Care din România.
Chiar dacă in trecut modelul tau BMW nu a beneficiat de serviciile unui service autorizat BMW pentru schimbul de ulei, nimic nu te împiedică să beneficiezi de serviciile de Mobile Care.
Orice schimb de ulei la un service autorizat din rețeaua BMW îți aduce acces gratuit timp de 2 ani la serviciile de BMW Mobile Care în caz de defecțiuni tehnice, fără a se depăși perioada maximă de zece ani de la data primei înmatriculări a automobilului. Te rugăm să iei în considerare faptul că serviciul de mobilitate BMW în cazul unei defecțiuni expiră la sfârșitului celui de-al zecelea an de la data primei înmatriculări a automobilului tău.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE.

Această campanie este adresată oricărui automobil BMW înmatriculat în România, a cărui vechime nu depăşeşte 10 ani.
Voucherul cadou de 415 lei (TVA inclus) este oferit oricărui posesor de automobil BMW din România cu vechime de până la 10 ani, când acesta face prima vizită la un service autorizat BMW din ţară.
*Condițiile pentru acordarea voucherului:
– Proprietarul final al automobilului să fie specificat pe talon.
– Automobilul trebuie să fie înmatriculat în România cu plăcuțe de înmatriculare finale.
Sunt luate în considerare doar intervențiile de ordin tehnic sau de reparare a caroseriei, care implică şi costuri de manoperă şi sunt achitate de catre proprietarul / utilizatorul automobilului. Nu se acordă voucherul pentru reparaţii achitate de asiguratori (poliţe CASCO, RCA) pentru cumpărarea produselor de lifestyle sau a accesoriilor originale BMW, care nu includ şi costuri de montaj. De asemenea, voucherul poate fi folosit doar pentru intervenţii în service a căror valoare este de minimum 415 Lei (TVA inclus)..
Nu se acordă contravaloarea în bani a voucherului.
Voucherul acordat la prima vizită poate fi folosit o singură dată. După ce este folosit, voucherul este reţinut la service-ul autorizat BMW unde s-a efectuat intervenţia tehnică.