Mulțumim ca te-ai alăturat familiei noastre. Ai ales automobilul BMW deoarece ai dorit experiența Premium care definește modelele mărcii germane. Aceste standarde nu se rezumă doar la plăcerea de a conduce sau la calitatea tipică BMW. Serviciile BMW te asigură că întreaga experiență in familia BMW este la standarde Premium.
Te susținem să îi oferi modelului tău BMW cele mai bune servicii tehnice. Dacă deții un automobil BMW cu vechime de până la 10 ani și ești la prima intervenție într-un service autorizat BMW, primești cadou un voucher atractiv cu o valoare de minim de 415 lei (TVA inclus) pe care să îl poți folosi la prima ta vizită într-unul din service-urile autorizate BMW.

AVANTAJELE PRIMEI TALE VIZITE LA UN SERVICE AUTORIZAT BMW.

Voucher atractiv de minim 415 RON.

1. Primeşti un voucher cadou în valoare de 415 lei (TVA inclus) cu valabilitate 1 an.

Voucherul  cadou în valoare de minim 415 lei (TVA inclus) este acordat la prima reparație/revizie într-un service autorizat BMW din România și are valabilitate 1 an.
2.  Experiența standardelor de calitate BMW Service.
Calitatea serviciilor BMW este superioară serviciilor independente, mulțumită profesionalismului tehnicienilor BMW și folosirii exclusiv a pieselor originale BMW și a aparaturii specializate.
3. Acces gratuit timp de 2 ani la serviciile BMW Mobile Care din România.
Chiar dacă in trecut modelul tau BMW nu a beneficiat de serviciile unui service autorizat BMW pentru schimbul de ulei, nimic nu te împiedică să beneficiezi de serviciile de Mobile Care.
Orice schimb de ulei la un service autorizat din rețeaua BMW îți aduce acces gratuit timp de 2 ani la serviciile de BMW Mobile Care în caz de defecțiuni tehnice, fără a se depăși perioada maximă de zece ani de la data primei înmatriculări a automobilului. Te rugăm să iei în considerare faptul că serviciul de mobilitate BMW în cazul unei defecțiuni expiră la sfârșitului celui de-al zecelea an de la data primei înmatriculări a automobilului tău.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE.

BMW este unul dintre primii producători din industria auto care oferă service proactiv şi preventiv. Îngrijirea proactivă este obiectivul nostru. Pentru a realiza acest lucru, un sistem senzori sensibili evaluează datele în timp real şi recunoaşte automat nevoile viitoare de întreţinere sau reparaţii pentru modelul tău BMW.

Pentru a beneficia de toate avantajele BMW Service, avem nevoie de datele tale de contact actualizate. Asigură-te că ai fost de acord cu utilizarea datelor tale iar modelul tău BMW şi partenerul de service sunt stocaţi în contul tău ConnectedDrive. Acesta este singurul mod în care produsul Îngrijire proactivă îţi poate oferi asistenţă completă şi personalizată.

Aplicaţia My BMW poate fi utilizată pentru modelele fabricate începând cu 2014. Beneficiile produsului Îngrijire proactivă depind în general de model şi echipamente. Bucură-te de gama completă de beneficii ale produsului Îngrijire proactivă BMW cu modelele BMW/BMW i cu sistemul de operare BMW 7. Partenerul tău de service BMW Filaret te va ajuta cu plăcere să activezi contul ConnectedDrive şi Îngrijirea proactivă.

Programează-te acum!

BMW ConnectedDrive îţi oferă opţiunea de a echipa modelul tău BMW cu servicii digitale şi servicii suplimentare sau de a le extinde. Produsul Îngrijire proactivă reuneşte aceste servicii digitale.

BMW ConnectedDrive cuprinde toate serviciile digitale care conectează inteligent automobilul cu lumea exterioară. Pe lângă serviciile telematice, acesta include şi sisteme inteligente de asistenţă, conexiuni pentru dispozitive mobile, precum şi divertisment şi servicii de trafic.

Cerinţe pentru utilizarea ConnectedDrive:

· Automobilul tău este dotat cu o cartelă SIM activă.

· Ai un ID BMW.

· Ai adăugat automobilul tău la ID-ul tău BMW.

Recomandare: Descarcă aplicaţia My BMW pentru a beneficia în mod optim de toate serviciile disponibile. Cu această aplicaţie poţi, de exemplu, să-ţi planifici călătoriile în timpul deplasării şi să trimiţi destinaţia în avans către automobilul tău BMW.

Poţi găsi o prezentare generală a serviciilor oferite pe pagina de prezentare ConnectedDrive.

Creează ID-ul tău BMW

Conectează-te la BMW ConnectedDrive şi actualizează datele

La BMW, întreţinerea nu se efectuează de rutină la intervale fixe. În schimb, se bazează pe utilizarea efectivă a automobilului. CBS (Condition Based Service) monitorizează starea componentelor pentru a identifica posibile semne de uzură, precum şi calitatea lichidelor folosind senzori şi algoritmi specifici. Dacă automobilul este nou, acesta va afişa o dată teoretică a primei vizite în service, care se va schimba în funcţie de utilizarea automobilului. Ca atare, vei primi o notificare doar dacă este necesară o intervenţie în service.