fbpx
Welcome to BMW2022-04-10T20:12:25+03:00

Ai ales automobilul tău BMW deoarece ai dorit experienţa premium care definește modelele mărcii germane. Aceste standarde nu se rezumă doar la plăcerea de a conduce sau la calitatea tipică BMW. Serviciile BMW te asigură că întreaga experienţă a deţinerii unui automobil BMW este la standarde premium.

Te susţinem să îi oferi automobilului tău cele mai bune servicii tehnice. Dacă deţii un automobil BMW cu vechime de până la 10 ani şi eşti la prima intervenţie într-un service autorizat BMW, primești cadou un voucher în valoare de 415 lei (TVA inclus) pe care să îl foloseşti la următoarea ta vizită la unul dintre service-urile autorizate BMW.

Programează-te la service

AVANTAJELE PRIMEI TALE VIZITE LA UN SERVICE AUTORIZAT BMW

1. Primeşti un voucher cadou în valoare de 415 (TVA inclus) lei cu valabilitate 1 an.

Voucherul cadou în valoare de 415 lei (TVA inclus) este acordat la prima intervenție într-un service autorizat BMW şi are valabilitate 1 an.

2.  Acces gratuit timp de 2 ani la serviciile BMW Mobile Care dacă faci schimbul de ulei.

Dacă la prima vizită la un service autorizat BMW efectuezi schimbul de ulei, atunci primești odată cu voucherul de 415 de lei (TVA inclus) și acces gratuit timp de 2 ani la serviciile BMW Mobile Care în caz de defecțiuni tehnice.

3.  Voucherul cadou este transmisibil în cazul vânzării automobilului.

Voucherul poate fi transmis noului proprietar al mașinii, dacă automobilul este vândut în intervalul în care voucherul este valabil.

4. Experienţa standardelor de calitate BMW Service.

Calitatea serviciilor BMW este superioară serviciilor independente, mulțumită profesionalismului tehnicienilor BMW și folosirii exclusiv a pieselor originale BMW și a aparaturii specializate.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE.

Această campanie este adresată oricărui automobil BMW înmatriculat în România, a cărui vechime nu depăşeşte 10 ani.
Voucherul cadou de 415 lei (TVA inclus) este oferit oricărui posesor de automobil BMW din România cu vechime de până la 10 ani, când acesta face prima vizită la un service autorizat BMW din ţară. Apoi, voucherul poate fi folosit de client la a doua intervenţie la un service autorizat BMW.
Sunt luate în considerare doar intervențiile de ordin tehnic sau de reparare a caroseriei, care implică şi costuri de manoperă şi sunt achitate de catre proprietarul / utilizatorul automobilului. Nu se acordă voucherul pentru reparaţii achitate de asiguratori (poliţe CASCO, RCA) pentru cumpărarea produselor de lifestyle sau a accesoriilor originale BMW, care nu includ şi costuri de montaj. De asemenea, voucherul poate fi folosit doar pentru intervenţii în service a căror valoare este de minimum 415 Lei (TVA inclus).
Nu se acordă contravaloarea în bani a voucherului.
Voucherul acordat la prima vizită poate fi folosit o singură dată. După ce este folosit, voucherul este reţinut la service-ul autorizat BMW unde s-a efectuat intervenţia tehnică.