fbpx
Accesorii primăvară-vară2022-06-15T16:14:28+03:00

Aceasta va fi vara ta. Cu accesorii originale, roţi şi anvelope de vară, service şi încărcare – toate de la BMW.

* Aplicaţia My BMW și opţiunea Servicii ConnectedDrive sunt compatibile cu toate modelele de automobile BMW începând cu 2014 și folosite împreună cu un smartphone compatibil. Disponibilitatea şi funcţiile aplicaţiei My BMW pot varia în funcţie de ţară.

ACCESORII ORIGINALE BMW.

„Suntem mereu pregătiţi pentru soare.”
Dacă vrei să descoperi noi destinații, trebuie să te pregăteşti cum se cuvine. Planifică-ţi călătoria şi asigură-te că beneficiezi de suficient spaţiu de depozitare pentru toate echipamentele de care ai nevoie pentru activităţile tale preferate. Profită de gama noastră variate de accesorii originale BMW pentru interior şi exterior şi pregăteşte-ţi automobilul BMW pentru cea mai tare aventură din viaţa ta.

Interior BMW.

Covoraşe faţă BMW pentru toate anotimpurile.

Covorașele BMW pentru toate anotimpurile se potrivesc perfect și includ o margine ridicată pe lângă designul elegant, pentru a proteja zona picioarelor împotriva murdăriei și a umezelii. Acestea sunt negre și includ un tipar de înaltă calitate din oțel inoxidabil.

Geantă montată pe spătar BMW de culoare antracit/albastru.

Ideală pentru călătoriile alături de cei mici. Geanta are o suprafață de protecție împotriva murdăriei și loviturilor și se așează pe partea din spate a spătarului din față. Având diverse buzunare care se închid și un compartiment separat pentru sticle, oferă mult spațiu de depozitare, pentru toate tipurile de articole de călătorie. Este ușor de transportat și se pliază.

Carcasă de siguranţă BMW pentru Apple iPad Pro™ de 11 inchi pentru sistemul Travel & Comfort.

Carcasa de siguranţă BMW oferă o protecţie optimă pentru toate dispozitivele Apple iPad™ Pro de 11 inchi. Carcasa din silicon negru protejează eficient tableta împotriva zgârieturilor şi a şocurilor, iar atunci când este utilizată în combinaţie cu filmul inclus pentru display, oferă protecţie şi împotriva stropilor de apă. Folosită împreună cu suportul disponibil separat, al echipamentului Travel & Comfort, aceasta poate fi fixată în interiorul automobilul într-un mod convenient şi uşor de ajustat, în timp ce rămâne în siguranţă în cazul unui nefericit accident. *disponibilă şi pentru Apple iPad mini 4 de 7,9”, Apple iPad Pro de 10,5”, Apple iPad Air 1 de 9,7”, Apple iPad Air 2 de 9,7”, Apple iPad Pro de 9,7”, Samsung Galaxy Tab A de 9,7”, Samsung Galaxy Tab S2 de 9,7”.

Umeraş BMW pentru sistemul Travel & Comfort.

Umeraşul pentru haine BMW face posibilă atârnarea articolelor de îmbrăcăminte în partea din spate a tetierei. Graţie cuplajului tip plug-in, acesta poate fi ataşat cu uşurinţă, fără risc de accidentare, de suportul de bază disponibil separat sau de echipamentul opţional Travel & Comfort. Fiind dotat cu funcţia hotel (umeraş pentru haine standard), acesta poate fi utilizat şi în afara maşinii.

Exterior BMW.

Cutie portbagaj BMW 420, în negru/argintiu titanium.

Această cutie portbagaj BMW modernă, în negru, poate fi încuiată şi creează un spaţiu de depozitare suplimentar de 420 de litri. Cutia portbagaj are o dimensiune generoasă, este uşor de montat pe suportul pentru plafon şi este compatibilă cu toate sistemele BMW de portbagaj pentru plafon. Carcasa sa este confecţionată din plastic ABS foarte rezistent la impact şi stabilizat UV. Cutia poate fi deschisă din ambele părţi şi este dotată cu un sistem triplu de închidere centralizată pe fiecare parte, uşurând astfel încărcarea şi protejând-o împotriva furturilor. Are o greutate de 19 kg şi respectă standardele de siguranţă BMW în ceea ce priveşte reacţia la accidente, siguranţa în exploatare şi performanţa pe termen lung.

Suport pentru plafon BMW.

Sistemul multifuncţional de portbagaj pentru plafon poate fi utilizat împreună cu toate suporturile pentru plafon şi cutiile portbagaj BMW. Este incredibil de uşor de instalat şi respectă cele mai înalte standarde de calitate şi siguranţă datorită construcţiei rezistente şi a sistemului de blocare care protejează împotriva furturilor. Suportul pentru plafon beneficiază de un design caracteristic BMW care completează aspectul şi designul automobilului.

Suport pentru biciclete BMW cu montare în spate Pro 2.0.

Suportul pentru biciclete cu montare în spate BMW Pro 2.0 a fost creat pentru a transporta în siguranţă două biciclete/biciclete electrice pe bila de cuplare a unui cârlig de remorcare BMW. Acest sistem de transport din oţel/aluminiu este uşor, dar foarte rezistent, are o capacitate maximă de încărcare de 60 km şi poate transporta biciclete cu o distanţă între butuci de până la 130 cm. Mai mult, suportul pentru biciclete este dotat cu un sistem de cuplare pe bilă care poate fi utilizat cu o singură mână, braţe de sprijin detaşabile şi un sistem de prindere pe bază de clichet pentru fixarea roţilor care este foarte uşor de utilizat. Sistemul de basculare al suportului pentru biciclete cu montare în spate permite accesul facil la portbagaj în orice moment. Mai mult, suportul pentru biciclete Pro 2.0 respectă cele mai înalte standarde de siguranţă şi poate fi pliat atunci când nu este utilizat. De asemenea, sunt disponibile şi o extensie pentru o a treia bicicletă şi o geantă de transport. Per total, suportul pentru biciclete este un însoţitor perfect, fie în vacanţa vieţii tale, fie într-o călătorie scurtă cu un BMW.

Set extindere BMW pentru a treia bicicletă pentru suport pentru biciclete Pro 2.0.

Setul de extindere BMW completează suportul pentru biciclete cu montare în spate Pro 2.0 pentru cârligul de remorcare şi uşurează transportul unei a treia biciclete. Sistemul de transport constă dintr-o şină pentru biciclete suplimentară, împreună cu un braţ suport care conectează cadrele celei de-a doua şi a treia bicicletă.

Electronice BMW.

Cablu adaptor BMW pentru Apple iPhone/iPod™.

Cablul adaptor cu mufe din metal solid facilitează plăcerea ascultării individualizate în maşină. Modelele Apple iPod™ sau iPhone™ compatibile pot fi integrate în maşină şi pot fi încărcate simultan. Astfel, adaptorul USB permite redarea cu uşurinţă a muzicii stocate pe dispozitiv prin intermediul difuzoarelor autovehiculului. Sursele externe de muzică pot fi controlate prin intermediul controlerului iDrive şi cu ajutorul butoanelor multifuncţionale de pe volan sau de pe sistemul radio.

BMW Advanced Car Eye 3.0.

BMW Advanced Car Eye 3.0 constă într-o cameră QHD de înaltă calitate care monitorizează evenimentele din faţa automobilului, chiar şi este parcat. Dacă sistemul detectează vibraţii în afara automobilului, memorează automat evenimentul pentru a documenta posibilele accidente sau tentative de spargere.

Adaptor USB dublu de încărcare BMW pentru tipurile A şi C.

Adaptorul USB dublu de încărcare poate fi introdus cu uşurinţă în priza auto. Astfel, două dispozitive mobile externe pot fi încărcate cu uşurinţă în acelaşi timp. Curentul mare de încărcare de maxim 2×3 amperi cu o putere maximă de 2×18 waţi permite o încărcare extrem de rapidă. Supraîncălzirea este împiedicată de componentele electronice integrate. Graţie tehnologiei de încărcare a alimentării cu energie electrică, portul USB tip C beneficiază de mai multe profiluri care pot negocia posibili curenţi şi voltaje cu dispozitivul. Această tehnologie permite o încărcare cât mai bună cu putinţă şi, simultan, protejează şi bateria.

Staţie de încărcare universală wireless BMW.

Încărcare wireless, oricând şi oriunde: Datorită sistemului de încărcare wireless BMW, smartphone-ul poate fi încărcat confortabil şi eficient fără cablu în automobil. Telefonul este păstrat într-un mod stabil şi sigur. Deosebit de inteligent: sursa de alimentare integrată poate fi scoasă şi permite încărcarea wireless chiar şi în afara automobilului.

SOLUŢIE DE CURĂŢARE A GEAMURILOR BMW CU EXTRACT DE GHIMBIR ORGANIC.

Soluţie de curăţare a geamurilor BMW cu extract de ghimbir organic face parte dintr-o gamă de produse de îngrijire sustenabile, Pure Care, inspirată de BMW i. Conţine ingrediente naturale şi îndepărtează eficient chiar şi murdăria persistentă de pe suprafeţele de sticlă şi de pe geamuri, fără a lăsa urme.

ROŢI, ANVELOPE ŞI ACCESORII ORIGINALE DE VARĂ BMW.

“Roţile mele: personalizate pentru vară.”
Conform nevoilor tale personale: Cu gama extinsă de accesorii originale BMW, modelul tău BMW nu obţine doar o modernizare vizuală, ci beneficiază şi de standardele de calitate superioare. Sunt confecţionate special pentru modelul tău BMW şi au fost dezvoltate în colaborare strânsă cu marii producători de anvelope (de ex. Bridgestone, Pirelli şi Michelin). În funcţie de bicicletă, te poţi bucura chiar şi de performanţe îmbunătăţite: Datorită proceselor de producţie de ultimă generaţie, reducerii greutăţii şi testelor specifice modelului pentru siguranţă şi dinamică a condusului, eşti întotdeauna pe partea însorită a vieţii.

Roţi şi anvelope BMW.

M-spoke de 20”, tip 748 M.

Jantele de înaltă calitate M din aliaj uşor Star-spoke de 20”, tip 748 M, sunt finisate în Jet Black mat şi au logo M colorat. Set complet de roţi pentru vară ce include TPMS (sistem de monitorizare a presiunii din anvelope), jante şi anvelope mixte runflat de 9 J x 20, 275/45 R20 110 Y XL RSC în faţă şi 10,5 J x 20, 305/40 R20 112 Y XL RSC în spate.

M Performance Star-spoke de 22”, tip 749 M.

Jantele de înaltă calitate M Performance din aliaj uşor Star-spoke de 22”, tip 749 M, cu greutate optimizată, sunt finisate în Jet Black Bicolor lucios şi au inscripţia M Performance şi logo M colorat. Set complet de roţi pentru vară cu TPMS (sistem de monitorizare a presiunii din anvelope), jante faţă: 9,5 J x 22 cu anvelope 275/35 R22 104 Y XL, jante spate: 10,5 J x 22 cu anvelope 315/30 R22 107 Y XL.

M Y-spoke de 21”, tip 741 M Bicolor.

Jantele de înaltă calitate BMW M din aliaj uşor Y-spoke de 21”, tip 741 M, sunt finisate în Night Gold Bicolor lucios. Set complet de roţi pentru vară cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, jante şi anvelope runflat de 9,5 J x 21, 275/40 R21 107 Y XL RSC în faţă şi 10,5 J x 21, 315/35 R21 111 Y XL RSC în spate.

M Performance Y-spoke de 19”, tip 898 M.

Jantele de înaltă calitate M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 898 M, sunt finisate în Gri Gunmetal Frozen şi au inscripţie M Performance. Set complet de roţi pentru vară cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, roţi de 8 J x 19 cu anvelope de 225/40 R19 93 Y XL în faţă şi de 8,5 J x 19 cu anvelope de 255/35 R19 96 Y XL RSC în spate.

M Performance Double-spoke de 18”, tip 796 M.

Jantele de înaltă calitate M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 796 M, sunt finisate în Jet Black mat şi au logo M colorat. Set complet de roţi pentru vară cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, jante şi anvelope runflat de 7,5 J x 18, 225/45 R18 95 Y RSC în faţă şi 8,5 J x 18, 255/40 R18 99 Y RSC în spate.

Jante BMW din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 793, Night Gold Bicolor.

Jantele de înaltă calitate BMW din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 793, sunt finisate în Night Gold Bicolor lucios. Set complet de roţi pentru vară cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, jante şi anvelope runflat de 8 J x 19, 225/40 R19 93 Y XL RSC în faţă şi 8,5 ;J x 19, 255/35 R19 96 Y XL RSC în spate.

SERVICE PENTRU ROŢI/ANVELOPE BMW.

Găseşte anvelopele potrivite pentru următoarea ta călătorie. Când schimbi anvelopele de vară cu cele de iarnă, presiunea va fi verificată şi optimizată de experţii noştri – la un raport calitate-preţ excelent.

ACCESORII ORIGINALE BMW CHARGING.

„Încărcată cu vibraţia verii: călătoria mea.”
Dacă vrei să te pregăteşti pentru vară, nu trebuie doar să-ţi încarci portbagajul cu accesorii utile, ci şi să-ţi încarci complet bateria. Aruncă o privire pe accesoriile noastre originale BMW Charging, care sunt perfecte pentru toate nevoile tale în ceea ce priveşte automobilul electric. Astfel, vara asta va fi a ta.

Cablu de încărcare BMW de 5 metri pentru staţii de încărcare publice.

Cablul de încărcare BMW are o lungime de 5 metri şi înlesneşte încărcarea rapidă şi simplă la staţiile de încărcare publice care acceptă modul 3. Automobilele electrice BMW şi automobilele hybrid BMW pot fi încărcate monofazat, deci mult mai rapid decât cu cablul de încărcare standard inclus. Acest lucru este posibil în întreaga Europă datorită conectorilor standard tip ECE. Cablul se potriveşte perfect cu designul sistemului Wallbox de la BMW şi respectă cele mai înalte standarde BMW. Contactele placate cu argint şi rezistente la coroziune asigură o transmisie optimă a puterii şi o durată de viaţă îndelungată.

Încărcător BMW flexibil rapid.

Flexible Fast Charger BMW este un încărcător mobil pentru toate automobilele electrice. Cu acest set poţi atinge o capacitate maximă de încărcare de până la 2,3 kW (tip E+F (CEE 7/7), Schuko, 10 A) la prizele de uz casnic. Încărcarea rapidă este posibilă datorită cablurilor adaptor disponibile opţional, care pot fi utilizate pentru încărcare la prize industriale de până la 11 kW. Flexible Fast Charger reglează automat puterea de încărcare în funcţie de sursa de alimentare selectată şi se opreşte automat în caz de defecţiune sau supraîncălzire. Dimensiunile sale compacte, cablul de încărcare cu o lungime de şase metri şi designul său impermeabil îl transformă într-un partener perfect din toate punctele de vedere. Acasă poate deveni rapid o staţie mobilă tip wallbox datorită suportului de perete disponibil opţional. Poate fi utilizat în următoarele ţări: Austria, Belgia, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Estonia, Germania, Grecia, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ţările de Jos, Ungaria şi Turcia.

BMW Wallbox.

Staţia de încărcare de acasă. Sistemul BMW Wallbox cu instalare permanentă îţi încarcă automobilul BMW repede, fiabil şi convenabil cu până la 22 kW. De asemenea, BMW Wallbox Plus poate fi controlat şi prin aplicaţia My BMW.

NOI AVEM RĂSPUNSURILE LA ÎNTREBĂRILE TALE PRIVIND ANVELOPELE.

Detaliile de presiune pentru dimensiunile aprobate ale anvelopelor pot fi găsite pe stâlpul B când uşa şoferului este deschisă.
În funcţie de automobil şi de anul de fabricaţie, BMW utilizează un semn electronic de presiune în anvelope. Semnul de presiune în anvelope este completat de un meniu suplimentar pentru utilizator şi este afişat pe afişajul de informaţii central (CID).
Presiunea corectă în anvelope determină durata de viaţă a anvelopelor, siguranţa la condus, confortul la rulare şi, de asemenea, consumul de combustibil. De aceea, recomandăm verificarea presiunii în anvelope şi reglarea acesteia, după caz, de cel puţin două ori pe lună şi înainte de a pleca într-o călătorie lungă. Acest lucru ar trebui făcut chiar dacă presiunea în anvelope a automobilului este monitorizată electronic.
Dacă automobilul are o roată de rezervă, şi aceasta ar trebui verificată la acelaşi interval de timp.
Valorile presiunii în anvelope se referă la anvelope reci sau la anvelope care au aceeaşi temperatură ca temperatura mediului ambiant.
Marcajul stea reprezintă aprobarea calităţii anvelopelor de către BMW. Toate anvelopele BMW cu marcaj stea au fost testate şi dezvoltate în parteneriat cu producători de anvelope de top pentru a asigurarea conformităţii cu modelul tău BMW în cel mai bun mod posibil, asigurând totodată un nivel optim de performanţă, confort şi siguranţă.
Când vrei să cumperi o combinaţie de roţi şi anvelope, contactează BMW Filaret.
Momentul potrivit pentru a schimba anvelopele de iarnă cu anvelopele de vară este atunci când temperatura exterioară ajunge la 7 °C. Sub această temperatură, anvelopele de iarnă sunt alegerea potrivită. Peste această temperatură, anvelopele de vară oferă cea mai sigură şi confortabilă experienţă de condus.
Aderenţa şi manevrabilitatea anvelopelor depind în mare măsură de adâncimea indicatorului de uzură a profilului acestora. BMW recomandă o adâncime de 3 mm pentru anvelope de vară şi de 4 mm pentru anvelope de iarnă, pentru asigurarea unei experienţe de condus sigure şi plăcute. Având multe caneluri longitudinale, blocuri mari ale benzii de rulare, un compus de cauciuc optim pentru temperaturi ridicate şi o adâncime adecvată a indicatorului de uzură a profilului, anvelopele de vară originale BMW sunt cea mai bună alegere pentru călătorii pe timp de vară.

VINO SĂ NE VIZITEZI.