Bucură-te de sezonul cald cu accesoriile originale şi serviciile BMW.

FĂCUTE PENTRU A EXPLORA.

Experimentează ce este mai bun vara aceasta – cu accesoriile originale BMW, modelul tău BMW este perfect pregătit. Descoperă acum gama variată de roţi de vară şi serviciile digitale BMW. Inspiră-te din broşura digitală şi pregăteşte-te pentru lunile calde. #WhateverHappens.

ACCESORII ORIGINALE DE VARĂ ŞI PRODUSE DE ÎNGRIJIRE BMW.

Aceasta va fi vara ta. Cu accesorii originale, roţi şi anvelope de vară, service şi încărcare – toate de la BMW.

„Suntem mereu pregătiţi pentru soare.”
Dacă vrei ca vara asta să fie a ta, trebuie să te pregăteşti cum se cuvine. Planifică-ţi călătoria şi asigură-te că beneficiezi de suficient spaţiu de depozitare pentru toate echipamentele de care ai nevoie pentru activităţile tale preferate de vară. Profită de gama noastră variate de accesorii originale BMW pentru interior şi exterior şi pregăteşte-ţi automobilul BMW pentru cea mai tare vară din viaţa ta.

Interior BMW.

Suport BMW Pro pentru tabletă pentru sistemul Travel & Comfort.

Suportul universal BMW Pro pentru tabletă se ataşează de echipamentele opţionale Travel & Comfort sau de suportul de bază disponibil separat. Poate fi aliniat flexibil în diferite poziţii, înclinat şi rotit la 360°. Suportul este echipat cu o clemă extensibilă pentru o fixare sigură pentru tablete cu carcasă de siguranţă BMW de la 7” la 13”.

Carcasă de siguranţă BMW pentru Apple iPad Pro™ de 11 inchi pentru sistemul Travel & Comfort.

Carcasa de siguranţă BMW oferă o protecţie optimă pentru toate dispozitivele Apple iPad™ Pro de 11 inchi. Carcasa din silicon negru protejează eficient tableta împotriva zgârieturilor şi a şocurilor, iar atunci când este utilizată în combinaţie cu filmul inclus pentru display, oferă protecţie şi împotriva stropilor

Umeraş BMW pentru sistemul Travel & Comfort.

Umeraşul pentru haine BMW face posibilă atârnarea articolelor de îmbrăcăminte în partea din spate a tetierei. Graţie cuplajului tip plug-in, acesta poate fi ataşat cu uşurinţă, fără risc de accidentare, de suportul de bază disponibil separat sau de echipamentul opţional Travel & Comfort. Fiind dotat cu funcţia hotel (umeraş pentru haine standard), acesta poate fi utilizat şi în afara maşinii.

Masă pliantă BMW pentru sistemul Travel & Comfort.

Masa pliabilă a sistemului Travel & Comfort, care este echipată cu o protecţie la supraîncărcare, poate fi ataşată cu uşurinţă pe tetierele scaunelor din faţă, fără risc de accidentare, de suportul de bază disponibil separat sau de echipamentul opţional Travel & Comfort, graţie cuplajului tip plug-in. Înălţi

Covoraşe faţă BMW pentru toate anotimpurile.

Covoraşele BMW pentru toate anotimpurile se potrivesc perfect şi includ o margine ridicată pe lângă designul elegant, pentru a proteja zona picioarelor împotriva murdăriei şi a umezelii. Covoraşele BMW pentru toate anotimpurile se potrivesc perfect şi protejează spaţiul pentru picioare din faţă de murdărie şi umezeală. În negru cu inscripţia BMW.

Husă pentru chei BMW Crystal Clarity.

Husa de calitate pentru cheie BMW din piele nappa cu cristale strălucitoare transformă cheia automobilului tău BMW într-un accesoriu atrăgător. Toate tastele funcţionale rămân uşor accesibile. Dacă trebuie să scoţi cheia din orice motiv, de exemplu pentru înlocuirea bateriei, poţi face acest lucru cu uşurinţă datorită curelei practice de fixare.

Covoraşe faţă BMW pentru toate anotimpurile.

Covoraşele BMW pentru toate anotimpurile se potrivesc perfect şi includ o margine ridicată pe lângă designul elegant, pentru a proteja zona picioarelor împotriva murdăriei şi a umezelii. Covoraşele BMW pentru toate anotimpurile se potrivesc perfect şi protejează spaţiul pentru picioare din faţă de murdărie şi umezeală. În negru cu inscripţia BMW.

Buton de blocare BMW Crystal Clarity.

Butonul de blocare Crystal Clarity adaugă o notă elegantă interiorului de calitate al automobilului tău. Cristalul Swarovski integrat se vede şi din exteriorul automobilului, făcând ca butonul de blocare să atragă privirile. Componenta de înaltă calitate din aluminiu anodizat gri închis se montează în doar câţiva paşi simpli.

Exterior BMW.

Cutie portbagaj BMW 520, în negru/argintiu titanium.

Cutie portbagaj în Negru cu panouri laterale în Argintiu Titan are o capacitate de 520 litri şi se potriveşte cu toate sistemele pentru plafon BMW. Datorită faptului că poate fi deschisă din ambele părţi şi are o închidere centralizată triplă pe fiecare parte, încărcarea şi închiderea este facilă pentru protecţie anti furt.

Cutie portbagaj BMW 420, în negru/argintiu titaniu.

Cutia portbagaj BMW modernă în Negru, cu panouri laterale în Argintiu Titanium are un spaţiu de depozitare de 420 litri şi se potriveşte cu toate sistemele pentru plafon BMW. Datorită faptului că poate fi deschisă din ambele părţi şi are o închidere centralizată triplă pe fiecare parte, încărcarea şi închiderea este facilă pentru protecţie anti furt.

Proiectoare BMW pentru portiere cu tehnologie LED.

Proiectoarele inovative BMW pentru portiere cu tehnologie LED, se activează automat atunci când portierele se deschid şi proiectează o imagine pe suprafaţa din dreptul automobilului printr-un slider interschimbabil. Mai multe teme sunt disponibile pentru a ilumina zona de intrare în automobil aşa cum îţi doreşti.

Suport pentru biciclete BMW cu montare în spate Pro 2.0.

Suportul BMW pentru biciclete Pro 2.0 în partea din spate este uşor, dar robust şi poate susţine până la 60 kg. Extraordinar de uşor de manevrat, poate transporta două biciclete sau biciclete electrice (poate fi extins pentru a găzdui trei biciclete). Funcţia sa de înclinare permite accesul uşor la portbagaj în orice moment.

Electronice BMW.

Cameră frontală BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro.

BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro include o cameră QHD de înaltă calitate care monitorizează evenimentele din faţa automobilului, chiar şi când este parcat. Dacă sistemul detectează vibraţii şi mişcări neobişnuite în preajma automobilului, memorează automat evenimentul pentru a documenta posibilele accidente sau tentative de spargere.

Cameră spate BMW Advanced Car Eye 3.0.

Camera full HD de înaltă calitate suplimentează sistemul BMW Advanced Car Eye 3.0 şi înregistrează automat ce se întâmplă în partea din spate a automobilului dacă se detectează vibraţii – chiar şi când automobilul este parcat. Dacă sistemul detectează vibraţii în afara automobilului, memorează automat evenimentul pe

Cablu adaptor BMW pentru Apple iPhone/iPod™.

Cablul adaptor cu mufe din metal solid facilitează plăcerea ascultării individualizate în maşină. Modelele Apple iPod™ sau iPhone™ compatibile pot fi integrate în maşină şi pot fi încărcate simultan. Astfel, adaptorul USB permite redarea cu uşurinţă a muzicii stocate pe dispozitiv prin intermediul difuzoarelor autovehiculului. Sursele externe de muzică pot fi controlate prin intermediul controlerului iDrive şi cu ajutorul butoanelor multifuncţionale de pe volan sau de pe sistemul radio.

Adaptor USB dublu de încărcare BMW pentru tipurile A şi C.

Adaptorul USB dublu de încărcare poate fi introdus cu uşurinţă în priza auto. Astfel, două dispozitive mobile externe pot fi încărcate cu uşurinţă în acelaşi timp. Curentul mare permite încărcarea rapidă a dispozitivelor, cum ar fi smartphone-uri şi tablete.

Produse de îngrijire BMW.

Rezervă BMW Natural Air Relaxing Ocean.

Cu rezerva BMW Natural Air din gama de parfumuri Relaxing Ocean, te poţi bucura de un parfum plăcut în interiorul automobilului în orice moment în timpul deplasării. Parfumul Relaxing Ocean radiază armonia unui peisaj oceanic relaxant cu accente răcoritoare de citrice. Pachetul include trei rezerve de parfum ambalate individual.

Lavetă BMW din material textil pentru curăţarea afişajului.

Îngrijire optimă pentru interiorul automobilului tău: Cu ajutorul lavetei de curăţare special dezvoltate pentru afişajul BMW, poţi curăţa ecranele şi suprafeţele lucioase fără grija zgârieturilor, urmelor sau scamelor. Murdăria şi amprentele se îndepărtează uşor, fără să foloseşti agenţi de curăţare. Element vizual

Soluţie concentrată BMW pentru spălarea parbrizului.

Soluţia concentrată BMW pentru spălarea parbrizului acţionează ca un aditiv de curăţare foarte concentrat pentru sistemul de spălare a parbrizului şi a farurilor. Îndepărtează praful, rămăşiţele de insecte, ceara auto şi urmele de grăsime fără probleme şi fără a lăsa urme.

STARTER KIT BMW NATURAL AIR.

Cu starter kitul BMW Natural Air, te poţi bucura de un parfum plăcut în interiorul automobilului în orice moment în timpul călătoriei. Kitul conţine un suport reglabil pentru parfum şi un baton de parfum înlocuibil din gama de parfumuri răcoritoare Mountain View. Ataşează suportul pentru parfum de grila de ventilaţie a automobilului.

ROŢI, ANVELOPE ŞI ACCESORII DE VARĂ ORIGINALE BMW.

„Roţile mele: personalizate pentru vară.”

Exact cum îţi place: Gama noastră largă de roţi complete originale BMW de vară oferă opţiuni exclusive de design, în toate dimensiunile. Modelul tău BMW nu va beneficia numai de un upgrade vizual remarcabil, ci şi de o valoare de revânzare mai mare. În funcţie de roată, te vei bucura chiar de o îmbunătăţire a răspunsului dinamic datorită proceselor de producţie de ultimă generaţie, reducerii greutăţii şi testelor specifice modelului pentru siguranţă şi dinamică a condusului.

Roţi şi anvelope BMW.

Jante M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 898 M, Gri Gunmetal Frozen, set complet de roţi pentru vară.

Jantele de înaltă calitate M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 898 M, sunt finisate în Gri Gunmetal Frozen şi au inscripţie M Performance. Set complet de roţi pentru vară cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope şi anvelope runflat, roţi de 8 J x 19 cu anvelope de 225/40 R19 93 Y XL în faţă şi de 8,5 J x 19 cu anvelope de 255/35 R19 96 Y XL în spate.

Jante BMW din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 793, Bicolor (Night Gold, lucioase), set complet de roţi pentru vară.

Jantele de înaltă calitate BMW din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 793, sunt finisate în Night Gold Bicolor lucios. Set complet de roţi pentru vară cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, jante şi anvelope runflat de 8 J x 19, 225/40 R19 93 Y XL RSC în faţă şi 8,5;J x 19, 255/35 R19 96 Y XL RSC în spate.

Jante M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 796 M, Jet Black mat, set complet de roţi de vară.

Jantele de înaltă calitate M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 796 M, sunt finisate în Jet Black mat şi au logo M colorat. Set complet de roţi pentru vară cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, jante şi anvelope runflat de 7,5 J x 18, 225/45 R18 95 Y în faţă şi 8,5 J x 18, 255/40 R18 99 Y în spate.

Jante M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 21”, tip 877 M, bicolore (Jet Black, lucioase), set complet de roţi pentru vară.

Jantele M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 21”, tip 877 M sunt proiectate în Jet Black Bicolor uni, lucioase. Set complet de roţi de vară cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, cu dimensiunea jantelor de 8J x 21 şi dimensiunea anvelopelor de 245/35 R21 96 Y XL.

Accesorii BMW.

Capac central flotant BMW.

Capacul plutitor BMW pentru butucul roţilor afişează logo-ul BMW care nu se mai învârte odată cu janta, ci rămâne în aceeaşi poziţie. Capacul poate fi montat pe toate jantele BMW din aliaj uşor cu un diametru al cercului de montare de 112 mm.

Huse pentru anvelope M Performance.

Aveţi senzaţia că sunteţi într-o maşină care poate participa la curse chiar dacă vă aflaţi în garaj: Husele pentru anvelopele M Performance protejează de murdărie atât şoferul, cât şi automobilul. Datorită unei prinderi mai bune, roţile pot fi transportate cu mai multă uşurinţă. Graţie marcajelor speciale, poţi iden

Capace prezoane BMW cu logo.

Capacele din aluminiu ale prezoanelor BMW protejează valvele TPMS din aluminiu de murdărie şi umezeală. În acelaşi timp, scot în evidenţă şi mai mult aspectul anvelopelor. Set de patru capace pentru supape. Cu logo BMW.

Capace prezoane BMW cu logo M.

Capacele din aluminiu ale prezoanelor BMW protejează valvele TPMS din aluminiu de murdărie şi umezeală. În acelaşi timp, scot în evidenţă şi mai mult aspectul anvelopelor. Set de patru capace pentru supape. Cu logo M.

SERVICE-UL BMW PENTRU ROȚI ȘI ANVELOPE.

Nu numai că îţi schimbăm anvelopele de iarnă şi pe cele de vară, ci beneficiezi şi de verificări ale profilului anvelopelor şi ale frânelor. Îţi oferim schimbarea roţilor şi anvelopelor (inclusiv echilibrarea roţilor) la un raport calitate/preţ de primă clasă. Vom realiza inspecţia şi lucrările de mentenanţă cu cea mai mare grijă şi cu profesionalism total. De asemenea, datorită serviciului nostru profesional de depozitare a roţilor (inclusiv spălare şi echilibrare), vei evita orice stres şi vei economisi spaţiu.

ACCESORII ORIGINALE BMW CHARGING.

„Încărcată cu vibraţia verii: călătoria mea.”
Dacă vrei să te pregăteşti pentru vară, nu trebuie doar să-ţi încarci portbagajul cu accesorii utile, ci şi să-ţi încarci complet bateria. Aruncă o privire pe accesoriile noastre originale BMW Charging, care sunt perfecte pentru toate nevoile tale în ceea ce priveşte automobilul electric. Astfel, vara asta va fi a ta.

BMW Wallbox.

Sistemul BMW Wallbox cu instalare permanentă vă încarcă automobilul BMW rapid, fiabil şi convenabil cu până la 22 kW. De asemenea, BMW Wallbox poate fi controlat şi prin aplicaţia My BMW.

Kit de pornire BMW Flexible Fast Charger.

Flexible Fast Charger BMW este un încărcător mobil pentru toate automobilele electrice. Cu acest set poţi atinge o capacitate maximă de încărcare de până la 2,3 kW (tip E+F, Schuko, 10 A) la prizele de uz casnic. Încărcarea rapidă este posibilă datorită cablurilor adaptor disponibile opţional, care pot fi utilizate pentru încărcare la prize industriale de până la 11 kW.

Cablu de încărcare BMW (mod 3, o singură fază).

Cablul de încărcare BMW are o lungime de 5 metri şi înlesneşte încărcarea rapidă şi simplă la staţiile de încărcare publice care acceptă modul 3. Automobilele BMW electrice şi hybrid pot fi încărcate cu o singură fază, mult mai rapid cu cablul de încărcare standard inclus. Acest lucru este posibil în întreaga Europă datorită conectorilor standard tip ECE.

ACCESORII BMW M PERFORMANCE PENTRU PRIMĂVARA ŞI VARA TA.

„Accentul meu special pe timp de vară.”
Este vara ta şi momentul tău să străluceşti. Accesoriile BMW M Performance* îţi permit să-ţi personalizezi automobilul BMW aşa cum îţi doreşti şi îi conferă acestuia un caracter motorsport autentic. Transformă-ţi automobilul BMW într-o capodoperă care atrage atenţia tuturor şi fă această vară să fie vara ta – fără compromisuri.
* Nu toate componentele prezentate sunt disponibile la momentul lansării pe piaţă. Folia prezentată nu face parte din programul de piese M Performance.

Splitter frontal M Performance din fibră de carbon, stânga.

O declaraţie fermă: Splitter-ul frontal M Performance din fibră de carbon subliniază aspectul impresionant al automobilului, într-un mod deosebit de exclusivist.

Sistem de evacuare M Performance din titan.

Sistemul de evacuare BMW M Performance fascinează prin sunetul motorsport fără compromis. Sistemul de evacuare este fabricat în întregime din titan special pregătit pentru curse.

Extensie praguri laterale M Performance, fibră de carbon, dreapta.

Eleganţă dinamică în combinaţie cu caracterul sportiv personalizat: Extensia pragului lateral M Performance din fibră de carbon subliniază aspectul sportiv al automobilului. În plus, are o greutate redusă, o stabilitate dimensională ridicată şi se potriveşte perfect.

Volan BMW M Performance Pro.

Contururi bine definite: Volanul M Performance Pro creează o atmosferă motorsport inconfundabilă în habitaclu. Forma sa uimitoare şi zona de prindere în Alcantara nu sunt doar impresionante din punct de vedere vizual; de asemenea oferă o experienţă de condus mai directă. Cu o bandă motorsport din piele albastră deschisă.

NOI AVEM RĂSPUNSURILE LA ÎNTREBĂRILE TALE PRIVIND ANVELOPELE.

Detaliile de presiune pentru dimensiunile aprobate ale anvelopelor pot fi găsite pe stâlpul B când uşa şoferului este deschisă.
În funcţie de automobil şi de anul de fabricaţie, BMW utilizează un semn electronic de presiune în anvelope. Semnul de presiune în anvelope este completat de un meniu suplimentar pentru utilizator şi este afişat pe afişajul de informaţii central (CID).
Presiunea corectă în anvelope determină durata de viaţă a anvelopelor, siguranţa la condus, confortul la rulare şi, de asemenea, consumul de combustibil. De aceea, recomandăm verificarea presiunii în anvelope şi reglarea acesteia, după caz, de cel puţin două ori pe lună şi înainte de a pleca într-o călătorie lungă. Acest lucru ar trebui făcut chiar dacă presiunea în anvelope a automobilului este monitorizată electronic.
Dacă automobilul are o roată de rezervă, şi aceasta ar trebui verificată la acelaşi interval de timp.
Valorile presiunii în anvelope se referă la anvelope reci sau la anvelope care au aceeaşi temperatură ca temperatura mediului ambiant.
Marcajul stea reprezintă aprobarea calităţii anvelopelor de către BMW. Toate anvelopele BMW cu marcaj stea au fost testate şi dezvoltate în parteneriat cu producători de anvelope de top pentru a asigurarea conformităţii cu modelul tău BMW în cel mai bun mod posibil, asigurând totodată un nivel optim de performanţă, confort şi siguranţă.
Când vrei să cumperi o combinaţie de roţi şi anvelope, contactează BMW Filaret.
Momentul potrivit pentru a schimba anvelopele de iarnă cu anvelopele de vară este atunci când temperatura exterioară ajunge la 7 °C. Sub această temperatură, anvelopele de iarnă sunt alegerea potrivită. Peste această temperatură, anvelopele de vară oferă cea mai sigură şi confortabilă experienţă de condus.
Aderenţa şi manevrabilitatea anvelopelor depind în mare măsură de adâncimea indicatorului de uzură a profilului acestora. BMW recomandă o adâncime de 3 mm pentru anvelope de vară şi de 4 mm pentru anvelope de iarnă, pentru asigurarea unei experienţe de condus sigure şi plăcute. Având multe caneluri longitudinale, blocuri mari ale benzii de rulare, un compus de cauciuc optim pentru temperaturi ridicate şi o adâncime adecvată a indicatorului de uzură a profilului, anvelopele de vară originale BMW sunt cea mai bună alegere pentru călătorii pe timp de vară.

VINO LA BMW FILARET.