Lumea este plină de trasee neexplorate pe care să le descoperi. Indiferent unde te duce drumul tău, te vei descurca cel mai bine cu roţile şi anvelopele originale BMW cu marcaj stea. Lasă-te inspirat de performanţele lor personalizate, demonstrate, durabile şi economice – mai ales când sunt în perfectă armonie cu componentele şasiului BMW şi cu sistemele adaptative pentru aderenţă şi performanţe maxime. #whateverhappens, se potrivesc perfect pentru nevoile tale. Ia parte la mobilitatea cu zero emisii şi bucură-te de plăcerea pură de a conduce.

ANVELOPELE BMW CU MARCAJ STEA CU ASIGURAREA CALITĂŢII ŞI A SIGURANŢEI.

SIGILIUL NOSTRU DE CALITATE.

Personalizate și testate.
Toate anvelopele BMW avizate sunt create pentru caracterul dinamic al fiecărui model BMW şi poartă marcajul special în formă de stea. Fiecare anvelopă a trecut prin testări cuprinzătoare cu până la 50 de criterii diferite de calitate.
Sportiv.
Anvelopele marcate cu stea funcţionează în armonie cu componentele sistemului de suspensie şi cu sistemele adaptive BMW, asigurând aderenţă maximă şi performanţe excelente.
Economice și rezistente.
Materialele speciale şi compoziţia anvelopelor ajută la scăderea consumului de combustibil, garantează confort sporit pe distanţe lungi şi reduc nivelul de zgomot din interiorul şi de la exteriorul automobilului tău BMW. Anvelopele marcate cu stea sunt extrem de rezistente, au un rating excelent şi sunt dotate cu tehnologia inovatoare Diagnosticarea Digitală a Anvelopelor.
Inovatoare.
Toate anvelopele aprobate BMW se situează în partea superioară a gamei. Tehnologii precum Diagnosticarea Digitală a Anvelopelor + Cod QR oferă informaţii fiabile privind starea anvelopelor.
Producători de anvelope premium.
Diferiţi producători, precum Goodyear, Dunlop, Michelin şi Pirelli, colaborează strâns cu departamentul de dezvoltare de automobile din cadrul BMW pentru a crea produse personalizate.

ASIGURAREA BMW PENTRU ANVELOPE – INCLUSĂ PENTRU TOATE ANVELOPELE BMW.

Asigurare BMW pentru anvelope cu acoperire de până la 100% a costurilor pentru diferite tipuri de daune pe o perioadă de 36 de luni. Asigurarea BMW pentru anvelope este valabilă pentru toate anvelopele marcate cu stea şi seturile complete de roţi achiziţionate de la partenerul tău BMW. În plus, asigurarea BMW pentru anvelope este valabilă pentru toate anvelopele montate pe automobilul achiziţionat de la BMW şi înmatriculat începând cu martie 2020.

Asigurarea BMW pentru anvelope include:

• Deteriorări ale anvelopelor cauzate de un obiect ascuţit (ex. cui sau sticlă spartă)

• Deteriorări produse de lovirea bordurii

• Daune provocate de acte de vandalism

• Furtul anvelopelor

• Acoperire

• Despăgubirea pentru daune

Găseşti toate condiţiile privind asigurarea anvelopelor BMW în cadrul termenilor şi condiţiilor sau poţi solicita informaţii detaliate contactându-ne.

Asigurarea BMW pentru anvelope este un produs Allianz Versicherungs-AG.

SETURI COMPLETE DE ROŢI ŞI DISPOZITIVE BMW.

Indiferent unde te duce drumul: vrei să te asiguri că te bucuri de plăcerea pură de a conduce şi de linişte sufletească în orice moment. Aceasta este misiunea noastră. Şi din acest motiv ne concentrăm permanent pe dezvoltarea de noi tehnologii care să îţi asigure o călătorie mai confortabilă şi mai sigură. #whateverhappens

Seturile complete de jante şi anvelope BMW reprezintă combinaţia ideală: anvelopele care poartă însemnul BMW au fost special concepute şi testate pentru automobilele BMW. Jantele BMW originale din aliaj uşor sunt uşoare, extrem de rezistente şi au design atrăgător, prin combinaţia aspectului sofisticat cu siguranţă maximă. Cu alte cuvinte, este cea mai bună ofertă pentru plăcere nelimitată de a conduce.

Atunci când vine vorba de schimbarea anvelopelor sau a jantelor, te poţi baza cu încredere pe specialiştii de service BMW. Pentru noi, acest proces presupune lucrări riguroase de verificare şi întreţinere. BMW garantează cel mai ridicat nivel de atenţie şi profesionalism la un raport calitate-preţ excelent.

Serviciile BMW profesioniste de depozitare a jantelor şi anvelopelor includ curăţarea şi echilibrarea jantelor depozitate. Acest lucru elimină cheltuielile inutile şi îţi oferă spaţiu util suplimentar. Produsele noastre de curăţare, special concepute, asigură protecţie sporită pentru jantele automobilului tău şi le păstrează luciul natural. Vizitează BMW Filaret şi află mai multe despre gama de servicii de primă clasă.