TINICHIGERIE ȘI VOPSITORIE.

Serviceul BMW Filaret oferă servicii de tinichigerie şi vopsitorie de înaltă calitate respectând standardele impuse de BMW. În atelierele noastre vehiculul este readus la stadiul de înaltă performanţă, siguranţă şi confort de către tehnicieni calificaţi, cu formare continuă, experienţă de lungă durată şi cu ajutorul celor mai recente tehnologii BMW.

TINICHIGERIE.

Lucrările de tinichigerie efectuate la BMW FILARET se realizează în conformitate cu standardele de calitate impuse de BMW.

Un vehicul avariat necesită o combinaţie precisă între tehnologia inovatoare şi măiestria experţilor pentru a fi adusă la forma iniţială. Specialiştii BMW Service vor repara rapid maşina dumneavostră, folosind cele mai noi tehnoloigii și piese de origine BMW.

VOPSITORIE.

Orice zgârietură de pe vopsea afectează aspectul automobilului tău BMW. Cu ajutorul serviciului de reparare a petelor, partenerul tău de service BMW îndepărtează micile defecte ale culorii exterioare, în timp ce calitatea BMW este menţinută: rapid şi precis, cu ajutorul culorii exterioare BMW ColorSystem, prietenoasă cu mediul înconjurător. Prin utilizarea tratamentelor speciale şi a vopsirii parţiale a componentelor, avarii precum ciobiri, abraziuni şi zgârieturi minore de pe vopsea sunt remediate fără îndepărtarea pieselor – iar rezultatul este uimitor.