fbpx
Servicii BMW2019-10-29T16:09:01+02:00

„Smart Video Communication”* este o soluţie personalizată, specializată pentru domeniul auto oferită în forma unei aplicaţii uşor de utilizat, care te pune în contact direct cu atelierul de service. Rezultat: BMW Filaret îţi asigură mai multă transparenţă şi încredere privind serviciile pe care ţi le punem la dispoziţie.

Vezi filmul de prezentare

AVANTAJELE TALE

 • Transparenţă.
  Ai posibilitatea de a vedea şi înţelege necesitatea efectuării anumitor lucrări de întreţinere/reparaţii precum şi de a aproba extinderea perioadei pentru executarea acestora.
 • Claritate.
  Cauzele, etapele şi rezultatele lucrărilor de întreţinere/reparaţii efectuate sunt relatate clar şi furnizate prin intermediul unui videoclip succint şi explicit.

Fă-ți o programare

 • Încredere.
  Transparenţa creează încredere. Astfel, putem demonstra că îţi punem la dispoziţie servicii de calitate, perfecte pentru tine.
 • Acces rapid.
  Poţi vizualiza videoclipul şi aproba extinderea perioadei de executare a lucrărilor de întreţinere/reparaţii prin intermediul oricărui dispozitiv conectat la internet.

CUM FUNCŢIONEAZĂ?

1. Asistentul de service îţi explică ce reprezintă SVC („Smart Video Communication”) şi te pregăteşte pentru primirea unui SMS/ e-mail.

2. Tehnicianul realizează verificarea automobilului şi filmează un videoclip prin intermediul SVC.

3. Asistentul de service primeşte videoclipul, îşi dă aprobarea şi apoi îl trimite către tine.

4. Tu ai ocazia să vizualizezi videoclipul şi să trimiţi o notificare în timp real către asistentul de service, indiferent de unde te afli şi cu ce te ocupi.

5. Asistentul de service primeşte notificarea şi te contactează dacă este necesar.

Fă-ți o programare

SERVICII BMW FILARET.

SERVICE.

Calitate, eficienţă şi inovaţie – trei avantaje majore oferite de centrul de service BMW FILARET, atât în prezent, cât şi în viitor. Încă dinainte ca un nou model BMW să intre în faza de producţie, inginerii noştri dezvoltă pentru acesta servicii şi concepte inovatoare. Scopul nostru este de a oferi service de cea mai bună calitate pentru automobilul tău BMW, alături de o experienţă de condus fără compromis.

Serviciile noastre includ:

 • Verificarea şi întreţinerea automobilului
 • Reparaţii mecanice şi electrice
 • Tinichigerie şi vopsitorie
 • Piese noi BMW Originale
 • BMW Service Inclusive
 • Recepţie activă în service

ACCESORII ORIGINALE BMW.

Lasă-te inspirat de colecţia vastă de Accesorii BMW Originale şi asigură-te că automobilul tău este perfect echipat pentru orice călătorie. Descoperă soluţii inteligente de transport, opţiuni de divertisment şi echipamente pentru interior, precum şi colecţia de accesorii sportive M Performance. Toate Accesoriile BMW Originale au fost create special pentru modelul tău BMW, astfel încât acestea îţi vor oferi cel mai înalt grad de confort şi plăcere de a conduce.

SERVICII INTEGRATE DE SERVICE BMW.

Service BMW FILARET.

Calitate, eficienţă şi inovaţie – trei avantaje majore oferite de centrul de service BMW, atât în prezent, cât şi în viitor. Încă dinainte ca un nou model BMW să intre în faza de producţie, inginerii noştri dezvoltă pentru acesta servicii şi concepte inovatoare. Scopul nostru este de a oferi service de cea mai bună calitate pentru automobilul tău BMW, alături de o experienţă de condus fără compromis.

REPARAȚII MECANICE

Pentru reparaţii mecanice puteți avea încredere deplină în experiența și competența specialiștilor noștri. Aceștia se asigură de fiecare dată că interacțiunea dintre toate componentele mecanice funcționează perfect, iar fiabilitatea și durata lungă de viață a pieselor de origine BMW folosite contribuie la buna funcționare a autovehicului dumneavoastră pe termen lung.

REPARAȚII ELECTRICE

Pentru reparațiile electrice este necesară o expertiză specială. Specialiștii noștri se asigură că există un flux continuu de date și informații între toate componentele high-tech ale mașinii dumneavoastră. Aceștia analizează erorile generate de sistemele electronice sensibile precum sistemul de navigație sau alte dispozitive de control BMW și le soluționează cu ajutorul celor mai bune echipamente.

ACTUALIZAREA HĂRŢILOR DIGITALE.

Simte-te ca acasă pe orice drum. Drumurile se schimbă constant, asemenea destinaţiilor tale. Fie că eşti în căutarea celui mai scurt traseu, a unui drum pitoresc sau doreşti să scapi de ambuteiaje, să găseşti un loc de parcare sau ai nevoie de sfaturi legate de restaurante – hărţile digitale BMW pentru sistemele de navigaţie BMW au toate răspunsurile.

Datorită hărţilor digitale actualizate, vei găsi mereu cea mai bună rută către destinaţia ta şi vei avea la îndemână informaţii curente despre trafic şi turism! Specialiştii noştri BMW sunt gata să te sfătuiască în privinţa variantei de software compatibile cu sistemul tău de navigaţie BMW.

DISPOZITIVE MOBILE.

CONEXIUNEA DIRECTĂ LA AUTOMOBILUL TĂU BMW

Interfeţe.

Interfeţele audio Bluetooth şi USB stabilesc conexiunea între automobilul tău BMW şi telefonul tău mobil, pentru ca tu să rămâi conectat(ă) la tot ce se întâmplă în afara automobilului în timpul călătoriilor. Fie că vrei să telefonezi, să asculţi muzică sau să accesezi o adresă din agendă – poţi opera telefonul foarte uşor prin intermediul butoanelor de control şi al afişajelor din automobil.

INTERFAŢĂ BLUETOOTH

Automobilul tău BMW îţi oferă cele mai bune condiţii pentru ca tu să foloseşti o gamă extinsă de funcţii ale telefonului. Nu trebuie decât să conectezi smartphone-ul sau tableta la automobilul BMW prin Bluetooth. Astfel, ai posibilitatea de a sincroniza agenda de contacte cu sistemul din automobil, poţi reda fişiere audio stocate în memoria telefonului tău sau poţi accesa o gamă diversă de funcţii de birou atunci când conduci. Apelurile telefonice se realizează prin intermediul sistemului hands-free, fără să fie nevoie ca tu să iei mâinile de pe volan. Acest sistem poate fi operat prin intermediul volanului multifuncţional, al Controller-ului iDrive sau al sistemului de comandă vocală.