APLICAȚIA MY BMW.

Știi mereu statusul automobilului tău BMW. Nu trebuie să te aflii la volan, pentru a fi conectat cu automobilul tău BMW. Serviciile aplicaţiei My BMW îţi permit să cunoşti statusul automobilului tău şi să controlezi o multitudine de funcţii, oriunde ai fi. În plus te poți programa online foarte rapid.

  • Nu ai grija portierelor deschise, le poţi bloca şi debloca prin intermediul aplicaţiei My BMW.
  • Verifici dacă geamurile sunt deschise şi le închizi fără să te deplasezi la automobil.
  • Ştii mereu unde se află automobilul, mulţumită funcţiei de localizare, care ţi-l identifică pe harta din aplicaţia My BMW.
  • Nu mai ştii exact unde este automobilul într-o parcare aglomerată? Poţi acţiona claxonul sau flashul farurilor.
  • Aplicaţia îţi afişează mereu cât combustibil mai ai în rezervor şi autonomia de care dispui.
  • În cazul în care deţii un automobil electric BMW ştii oricând care este nivelul de energie al bateriei.
  • Poţi programa încărcarea automobilului tău electric BMW în intervale orare, beneficiind astfel de eficientizarea costurilor.
  • Poţi acţiona sistemul de climatizare pentru ca habitaclul să te întâmpine cu temperatura ideală când porneşti la drum.

Descarcă din App Store

Descarcă din Google Play Store

BMW MOBILE CARE.

SMART VIDEO COMMUNICATION.

VERIFICARE AUTOMOBIL.

Verificarea realizată de experţii noştri este singura certitudine că automobilul tău BMW este în stare perfectă. Specialiştii noştri de service BMW vor efectua o expertiză minuţioasă a automobilului tău şi vor rezolva posibilele defecte. Lasă-te condus de experienţa noastră în domeniu. Specialiştii de service BMW FILARET vor fi încântaţi să te consilieze şi să îţi recomande oferta cea mai potrivită pentru automobilul tău. BMW oferă servicii complete de verificare, pe măsura nevoilor individuale.

În timpul iernii, gheaţa, zăpada şi sarea solicită foarte mult automobilul tău BMW, iar bateria, şasiul, caroseria şi geamurile sunt supuse unor condiţii extreme. Verificarea BMW de primăvară oferă o verificare amănunţită a tuturor zonelor supuse la solicitări mai mari. Acestea includ atât motorul şi cutia de viteze, cât şi sistemul de frânare şi luminile. Verificarea BMW de primăvară te asigură că automobilul tău BMW este gata să înceapă sezonul de primăvară în stare maximă. Această cheltuială mică poate preveni ca micile probleme să se transforme în unele mari.

Verificarea BMW de primăvară include:
• Verificarea sistemului de frânare;
• Testarea nivelului lichidelor din sistemele hidraulice;
• Verificarea avariilor la exterior;
• Verificarea întinderii şi uzurii curelelor motorului;
• Verificarea stării jantelor şi anvelopelor;
• Verificarea sistemului de iluminare;
• Testarea sistemului de aer condiţionat/ încălzire.

A sosit în sfârşit vacanţa! Suntem încântaţi să efectuăm verificarea automobilului tău pentru vacanţă, pentru ca tu să fii în siguranţă atunci când călătoreşti: vesta reflectorizantă, setul de lămpi de rezervă, stingătorul de incendiu se află la locul lor? Harta sistemului de navigaţie este actualizată? Presiunea în anvelope este reglată în mod corespunzător pentru sarcini sporite? Verificarea BMW pentru vacanţă include şi numeroase teste tehnice. Iar noi te aşteptăm cu nerăbdare să ne povesteşti cum ai petrcut vacanţa, pentru că verificarea BMW pentru vacanţă include de asemenea spălarea automobilului la exterior, ulterior călătoriei.

Verificarea BMW pentru vacanţă include următoarele servicii:
• Verificarea sistemului de frânare;
• Testarea nivelului lichidelor din sistemele hidraulice;
• Verificarea avariilor la exterior;
• Verificarea întinderii şi uzurii curelelor motorului;
• Verificarea stării jantelor şi anvelopelor;
• Verificarea sistemului de iluminare;
• Testarea sistemului de aer condiţionat/ încălzire.

BMW recomandă verificarea prealabilă a aerului condiţionat pentru sezonul estival. Specialiştii din service-ul BMW vor verifica în detaliu dacă sistemul de aer condiţionat funcţionează în parametri ideali. Aceştia curăţă şi dezinfectează în mod profesionist sistemul de răcire, pentru a asigura o temperatură confortabilă şi sănătoasă în interiorul automobilului tău. La nevoie, lichidul de răcire este de asemenea schimbat. Verificarea BMW a aerului condiţionat garantează gândire „la rece” chiar şi în zilele toride şi mai multă relaxare la volan.

Verificarea BMW a aerului condiţionat include următoarele servicii:
• Verificarea condensatorului, a curelei şi a microfiltrului;
• Verificarea eficienţei aerului condiţionat;
• Înlocuirea microfiltrului;
• Curăţarea şi dezinfectarea unităţii de aer condiţionat.

Experţii de service BMW asigură călătorii mai sigure şi mai confortabile în timpul iernii. Cu verificarea BMW de iarnă, automobilul tău este pregătit şi este în formă maximă pentru sezonul rece.

Verificarea BMW de iarnă include:
• Verificarea nivelului fluidelor (ulei de motor, lichid de răcire, lichid de spălare a parbrizului, servodirecţie, lichid de frână);
• Inspecţia suspensiei, a amortizoarelor şi a componentelor sistemului de direcţie;
• Inspecţia vizuală a frânelor, curelelor de transmisie şi a amortizoarelor;
• Inspecţia ştergătoarelor şi a sistemului de spălare a parbrizului;
• Inspecţia tuturor luminilor;
• Jante/ anvelope (stare, adâncimea profilului şi presiunea).

REPARAȚII BMW.

Calitate, eficienţă şi inovaţie – trei avantaje majore oferite de centrul de service BMW, atât în prezent, cât şi în viitor. Încă dinainte ca un nou model BMW să intre în faza de producţie, inginerii noştri dezvoltă pentru acesta servicii şi concepte inovatoare. Scopul nostru este de a oferi service de cea mai bună calitate pentru automobilul tău BMW, alături de o experienţă de condus fără compromis.

REPARAȚII ELECTRICE.

Pentru reparațiile electrice este necesară o expertiză specială. Specialiștii noștri se asigură că există un flux continuu de date și informații între toate componentele high-tech ale mașinii dumneavoastră. Aceștia analizează erorile generate de sistemele electronice sensibile precum sistemul de navigație sau alte dispozitive de control BMW și le soluționează cu ajutorul celor mai bune echipamente.

REPARAȚII MECANICE.

Pentru reparaţii mecanice puteți avea încredere deplină în experiența și competența specialiștilor noștri. Aceștia se asigură de fiecare dată că interacțiunea dintre toate componentele mecanice funcționează perfect, iar fiabilitatea și durata lungă de viață a pieselor de origine BMW folosite contribuie la buna funcționare a autovehicului dumneavoastră pe termen lung.

JANTE ŞI ANVELOPE.

Lucrările de service BMW pentru anvelope reprezintă garanţia că anvelopele, jantele şi şasiul automobilului sunt coordonate perfect. Specialiştii de service BMW recomandă doar anvelopele care poartă însemnul BMW. Acestea sunt cele mai potrivite pentru automobilul tău şi îndeplinesc cele mai stricte standarde BMW de calitate. Este de la sine înţeles că portofoliul de service profesionist BMW include schimbări de jante şi anvelope, precum şi servicii de testare, întreţinere şi depozitare a acestora, indiferent dacă este vorba de roţi de rezervă sau de seturi complete de jante şi anvelope.

Seturile complete de jante şi anvelope BMW reprezintă combinaţia ideală: anvelopele care poartă însemnul BMW au fost special concepute şi testate pentru automobilele BMW. Jantele BMW originale din aliaj uşor sunt uşoare, extrem de rezistente şi au design atrăgător, prin combinaţia aspectului sofisticat cu siguranţă maximă. Cu alte cuvinte, este cea mai bună ofertă pentru plăcere nelimitată de a conduce.
Atunci când vine vorba de schimbarea anvelopelor sau a jantelor, te poţi baza cu încredere pe specialiştii de service BMW. Pentru noi, acest proces presupune lucrări riguroase de verificare şi întreţinere. BMW garantează cel mai ridicat nivel de atenţie şi profesionalism la un raport calitate-preţ excelent.
Serviciile BMW profesioniste de depozitare a jantelor şi anvelopelor includ curăţarea şi echilibrarea jantelor depozitate. Acest lucru elimină cheltuielile inutile şi îţi oferă spaţiu util suplimentar. Produsele noastre de curăţare, special concepute, asigură protecţie sporită pentru jantele automobilului tău şi le păstrează luciul natural. Vizitează partenerul tău de Service BMW şi află mai multe despre gama de servicii de primă clasă.