TRANSPORTURI AUTO FILARET

Contact:

Str. Spătarul Preda 7A
București, sector 5, 050185

Recepție: +40 316 207 600

Piese & Accesorii: +40 316 207 603

Program:

Luni – Vineri: 08:00 – 17:00

Sâmbătă – Duminică: Închis

Programare service.

Pentru a programa autoturismul dumneavoastră direct în sistemul BMW, vă recomandăm să utilizați aplicația myBMW – de unde puteți alege service-ul nostru. Setarea acestuia ca partener favorit de service ne va oferi ocazia să vă diagnosticăm proactiv posibilele erori. Alternativ, în cazul în care nu doriți să utilizați toate avantajele MyBMW App, puteti efectua o programare online direct la acest link. Pentru a sta de vorbă cu un consultant în vederea programării online, puteți apela +40 316 207 601

Service Check In/Out.

Puteți lăsa / prelua mașina dumneavoastră la orice oră, non-stop, de la dispozitivul BMW Contactless Service aflat la intrarea BMW Filaret – pentru detalii urmăriți clipul alăturat.

Program: NON STOP

Contact.

Solicitare de schimbare privind formularul de consimţământ şi dreptul de revocare. 

Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW Vertriebs GmbH Salzburg, Sucursala Bucureşti, cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Transporturi Auto Filaret şi/sau BMW Vertriebs GmbH Salzburg, Sucursala Bucureşti, precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW Vertriebs GmbH Salzburg, Sucursala Bucureşti și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW menţionată în cele ce urmează:

Contact Transporturi Auto Filaret, +40 316 207 600 , office@bmw-filaret.ro, Politica de confidenţialitate online.
Contact serviciu de clienţi BMW, +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidenţialitate online.