La trecerea dintre anotimpuri, este timpul să explorezi peisajul. Pentru că nici măcar vremea ploioasă sau rece nu sunt un motiv să stai în casă. Este ocazia să descoperi o parte magică a lumii în care trăim. Îţi oferim echipamentele perfecte pentru a fi în siguranţă pe drum şi pentru a te bucura de fiecare secundă din călătoria ta – indiferent unde te poartă aceasta. Experimentează service-ul BMW, roţile complete pentru iarnă BMW şi accesoriile BMW pentru toamnă şi iarnă care se potrivesc perfect automobilului tău BMW.

ACCESORII ŞI JANTE DIN ALIAJ UŞOR BMW ORIGINALE.

Plăcerea de a conduce nu ţine cont de vreme.

Pentru conducătorii auto care doresc un nou profil al benzii de rulare şi să se bucure de o aderenţă optimă toamna şi iarna, am creat oferte de sezon speciale pentru anvelopele cu marcaj stea în colaborare cu producătorii de anvelope premium (de ex. Dunlop, Goodyear, Michelin şi Pirelli). Anvelopele BMW cu marcaj stea asigură o rulare lină, aderenţă optimă şi o siguranţă excepţională. Prin urmare, un lucru e clar: Roţile şi anvelopele de iarnă originale BMW nu fac niciun compromis în materie de stil, ci dimpotrivă.

Jante și anvelope BMW.

Jante M din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 871 M, în Jet Black, cu set complet de roţi de iarnă.

Jantele M de înaltă calitate din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 871, M vin în culoarea Jet Black. Set complet de roţi de iarnă cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, cu dimensiunea jantelor de 8J x 19 şi dimensiunea anvelopelor de 245/45 R19 102 H XL.

Jante BMW din aliaj uşor Y-spoke de 17”, tip 896, Argintiu Refined, set complet de roţi de iarnă.

Jantele BMW uluitoare din aliaj uşor Y-spoke de 17”, tip 896, în Argintiu Refined, îi oferă automobilului un aspect extrem de unic. Set complet de roţi de iarnă, cu sistem de monitorizare a presiunii aerului din anvelopă, compatibilă cu lanţurile de zăpadă, dimensiune roată 7 J x 17, dimensiune anvelopă 205/65 R17 100 H XL.

Jante BMW aerodinamice Star-spoke de 21”, tip 1012, bicolore (Midnight Grey, lucioase), set complet de roţi de iarnă.

Jantele BMW aerodinamice de înaltă calitate Star-spoke de 21”, tip 1012, au fost concepute în Bicolor Midnight Grey, lucioase, conferind automobilului un aer personalizat prin aspectul lor sportiv. Set complet de roţi de iarnă cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, cu dimensiunea jantelor de 9J x 21 şi dimensiunea anvelopelor de 255/50 R21 109 H XL M+S.

Jante BMW aerodinamice Star-spoke de 21”, tip 1011, Jet Black, set complet de roţi de iarnă.

Jantele BMW aerodinamice de înaltă calitate Star-spoke de 21”, tip 1011 au fost concepute în Jet Black, asigurând un aspect deosebit de sportiv. Set complet de roţi de iarnă cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, cu dimensiunea jantelor de 9J x 21 şi dimensiunea anvelopelor de 255/50 R21 109 H XL M+S.

Jante M din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 859 M, bicolore (Jet Black, lucioase), set complet de roţi de iarnă faţă şi spate.

Jantele M exclusive din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 859 M, au fost concepute în Jet Black bicolor, lucioase, asigurând un aspect deosebit de sportiv. Set complet de roţi faţă de iarnă, cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, jante de 8,5 J x 19, cu anvelope 245/40 R19 98V XL şi set complet de roţi spate de iarnă cu sistem de monitorizare a presiunii in anvelope, jante de 9J x 19, cu anvelope 255/40 R19 100V XL.

Accesorii BMW pentru jante și anvelope.

Lanţuri de zăpadă BMW Comfort Plus.

Lanţurile de zăpadă BMW Comfort Plus sunt uşor de montat datorită sistemului de auto-tensionare şi oferă cea mai bună tracţiune posibilă. Fiind perfect montate pe anvelope, nu necesită nici o protecţie suplimentară a jantelor, şi un cerc integrat din oţel cu arc face montarea să fie foarte facilă.

Set de mobilitate pentru anvelope BMW.

Setul intuitiv de mobilitate pentru anvelope BMW uşurează pornirea la drum în cazul producerii unei pene. Indiferent de dimensiunea anvelopei, o deteriorare mai mică de 4 mm a benzii de rulare se poate repara, ceea ce face posibilă continuarea drumului până la cel mai apropiat partener de service BMW.

Capac central flotant BMW.

Capacul central flotant include emblema BMW care nu se mai roteşte împreună cu roata, ci rămâne mereu în aceeaşi poziţie. Capacul poate fi montat pe toate jantele BMW din aliaj uşor cu un diametru al cercului de montare de 112 mm.

Capace prezoane BMW cu logo.

Capacele din aluminiu ale prezoanelor BMW protejează valvele TPMS din aluminiu de murdărie şi umezeală. În acelaşi timp, scot în evidenţă şi mai mult aspectul anvelopelor. Set de patru capace pentru supape. Cu logo BMW.

SERVICE-UL BMW PENTRU ROŢI ŞI ANVELOPE.

Te simţi bine să ştii că lucrurile importante se află pe cele mai bune mâini.
Anvelopele potrivite pentru sezonul rece: programează-te pentru service-ul pentru anvelopele BMW – nu numai că îţi schimbăm anvelopele, dar beneficiezi şi de o verificare a adâncimii profilului anvelopelor şi a frânelor. Oferta noastră pentru maximum de convenienţă: curăţăm anvelopele tale de vară şi le depozităm pentru tine până la primăvară.

ANVELOPELE BMW ORIGINALE CU SIMBOL ÎN FORMĂ DE STEA.

Calitatea, experienţa şi siguranţa sunt priorităţile principale atunci când vine vorba despre jante şi anvelope.
Simbolul în formă de stea indică faptul că anvelopa a fost fabricată special pentru BMW – în conformate cu cele mai înalte standarde BMW. De asemenea, dezvoltarea anvelopelor începe într-un stadiu incipient al dezvoltării automobilului şi poate dura până la trei ani, totul culminând cu teste ample. Anvelopele cu marcaj stea sunt testate în şase domenii generale: siguranţă, uzură, confort, eficienţă şi – în mod caracteristic pentru BMW – în două domenii privind plăcerea de a conduce: stilul de condus şi comportamentul sportiv. În plus, acestea sunt dezvoltate în colaborare cu producătorii de anvelope premium (de ex. Dunlop, Goodyear, Michelin şi Pirelli). Solicită-i Partenerului tău de service BMW anvelopele cu simbol în formă de stea – se potrivesc perfect, sunt testate şi sunt sigure.

ACCESORII ORIGINALE BMW PENTRU TOAMNĂ ŞI IARNĂ, EXTERIOR.

Sursă de inspiraţie, oriunde ai privi
Dacă vrei să te bucuri de iarnă, trebuie să te echipezi cum se cuvine. Nicio problemă cu accesoriile originale BMW. Beneficiază de mai mult confort la volan şi descoperă o gamă vastă de opţiuni pentru a face din BMW-ul tău companionul perfect pentru planurile de iarnă.

Cutie portbagaj BMW 420, în negru/argintiu titaniu.

Cutia portbagaj BMW modernă în Negru, cu panouri laterale în Argintiu Titanium are un spaţiu de depozitare de 420 litri şi se potriveşte cu toate sistemele pentru plafon BMW. Datorită faptului că poate fi deschisă din ambele părţi şi are o închidere centralizată triplă pe fiecare parte, încărcarea şi închiderea este facilă pentru protecţie anti furt.

Cutie portbagaj BMW 520, în negru/argintiu titan.

Cutie portbagaj în Negru cu panouri laterale în Argintiu Titan are o capacitate de 520 litri şi se potriveşte cu toate sistemele pentru plafon BMW. Datorită faptului că poate fi deschisă din ambele părţi şi are o închidere centralizată triplă pe fiecare parte, încărcarea şi închiderea este facilă pentru protecţie anti furt.

Suport BMW pentru schiuri şi plăci de snowboard, extensibil pe ambele părţi.

Suportul blocabil BMW pentru schiuri şi plăci de snowboard poate fi extins de ambele părţi şi poate transporta în siguranţă maxim cinci perechi de schiuri sau plăci de snowboard, uşurând fixarea acestora pe automobilele mai înalte. Acesta poate fi folosit în combinaţie cu orice sistem de bare de suport BMW pentru plafon şi include spaţiu pentru beţele de schi.

Proiectoare BMW pentru portiere cu tehnologie LED.

Noile proiectoare BMW pentru portiere cu tehnologie LED cu o calitate îmbunătăţită a proiecţiei şi o durată de viaţă peste medie fac din intrarea şi ieşirea din automobil o experienţă unică. Acestea se activează automat atunci când portierele se deschid şi luminează zona de intrare într-o manieră cu totul individual

ACCESORII ORIGINALE BMW PENTRU TOAMNĂ ŞI IARNĂ, INTERIOR.

Sursă de inspiraţie, oriunde ai privi.
Dacă vrei să te bucuri de iarnă, trebuie să te echipezi cum se cuvine. Nicio problemă cu accesoriile originale BMW. Beneficiază de mai mult confort la volan şi descoperă o gamă vastă de opţiuni pentru a face din BMW-ul tău companionul perfect pentru planurile de iarnă.

Suport universal BMW pentru tablete cu carcasă de siguranţă BMW pentru sistemul Travel & Comfort.

Suportul universal este reglabil din punct de vedere al dimensiunii şi se ataşează de suportul de bază disponibil separat sau de echipamentele opţionale Travel & Comfort. Oferă o fixare sigură pentru o gamă largă de tablete Apple sau Samsung cu carcasă de siguranţă BMW de la 7“ la 11″. Poate fi rotit cu 360° şi blocat în orice înclinare dorită.

Cârlig universal BMW pentru sistemul Travel & Comfort.

Cârligul universal pentru Sistem pentru confort şi călătorii face posibilă agăţarea hainelor şi a genţilor uşoare pe tetieră pentru a le proteja de murdăria din spaţiul pentru picioare. Cu ajutorul cuplajului tip plug-in, cârligul universal poate fi ataşat cu uşurinţă, ferit de accidente, de suportul de bază disponi

Umeraş BMW pentru sistemul Travel & Comfort.

Umeraşul pentru haine BMW face posibilă atârnarea articolelor de îmbrăcăminte în partea din spate a tetierei. Graţie cuplajului tip plug-in, acesta poate fi ataşat cu uşurinţă, fără risc de accidentare, de suportul de bază disponibil separat sau de echipamentul opţional Travel & Comfort. Fiind dotat cu funcţia h

Covoraşe BMW pentru toate anotimpurile pentru locurile din faţă.

Covoraşele BMW pentru toate anotimpurile se potrivesc perfect şi includ o margine ridicată pe lângă designul elegant, pentru a proteja zona picioarelor împotriva murdăriei şi a umezelii. Prin culoarea neagră şi inscripţia BMW, se potrivesc perfect în interior.

Covoraş BMW pentru portbagaj.

Covoraşul BMW pentru portbagaj durabil, anti-alunecare, rezistent la apă, cu borduri înălţate pe toate laturile şi un design elegant protejează compartimentul de bagaje de murdărie şi umezeală. Finisat în culoarea negru cu o emblemă din oţel inoxidabil de calitate cu logoul BMW, covoraşul se potriveşte perfect cu interiorul compartimentului de bagaje.

Geantă montată pe spătar BMW de culoare antracit/albastru.

Ideală pentru călătoriile alături de cei mici. Geanta are o suprafață de protecție împotriva murdăriei și loviturilor și se așează pe partea din spate a spătarului din față. Având diverse buzunare care se închid și un compartiment separat pentru sticle, oferă mult spațiu de depozitare, pentru toate tipurile de articole de călătorie. Este ușor de transportat și se pliază.

BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro.

Sistemul BMW Advanced Car Eye 3.0 este format din camere QHD şi full HD de înaltă calitate care monitorizează ce se întâmplă în faţa şi spatele automobilului, chiar şi atunci când este parcat. Dacă sistemul detectează vibraţii şi mişcări neobişnuite în preajma automobilului, memorează automat evenimentul pentru a documenta posibilele accidente sau tentative de spargere.

Husă pentru cheie BMW, din piele.

Husa pentru cheie BMW de înaltă calitate este un etui protector de formă potrivită pentru cheia operată radio. Husa elegantă din piele nappa neagră cu pori fini protejează împotriva murdăriei şi zgârieturilor. Deosebit de practică: pentru operarea tastelor funcţionale, cheia nu trebuie scoasă din husă.

DESCOPERĂ ACCESORIILE BMW PENTRU TOAMNĂ ŞI IARNĂ.

Simţi că totul este în regulă pentru o călătorie prin pasul montan, o zi în oraş sau o excursie spontană. Descoperă momentele fascinante pe care aceste perioade ale anului ţi le oferă, cu accesoriile originale BMW pentru sezonul de toamnă şi iarnă. Alege dintr-o varietate de opţiuni pentru a-ţi crea propria imagine de toamnă şi iarnă pentru automobilul tău BMW. Afirmă-ţi stilul fără a-ţi compromite siguranţa.

VINO SĂ NE VIZITEZI.