Programările pot fi făcute mai uşor ca niciodată: cu sistemul BMW de programări online, îţi poţi face o programare la atelierul de service cu doar câteva click-uri, la orice oră, pe website-ul partenerului tău de service BMW – cât de rapid posibil, oricând îţi doreşti. Fie că este vorba de înlocuirea plăcuţelor de frână, schimbarea uleiului sau reparaţii: service-ul de calitate începe online.

Programare prin My BMW App.

Pentru a efectua o programare într-un mod rapid și facil, direct în sistemul BMW, vă invităm să utilizați aplicația MyBMW, disponibilă în Google Play și AppStore. Aplicația My BMW este compatibilă cu toate autovehiculele BMW începând cu anul model 2014, împreună cu opțiunea ConnectedDrive Services și cu un smartphone compatibil. După instalare, adăugați automobilul dumneavoastră în aplicație și selectați ca service preferat Transporturi Auto Filaret din secțiunea Dealer Services. Astfel, vă veți putea programa întotdeauna rapid, cu doar cateva click-uri. Mai multe informații despre toate beneficiile aplicației My BMW App puteți regăsi AICI.

Programare online.

Dacă nu doriți să utilizați pentru programarea automobilului dumneavoastră aplicația MyBMW App, puteți efectua o programare online, prin intermediul siteului.
Rapid.
Cu serviciul BMW de programări online, îţi poţi face noua programare la service mai rapid ca niciodată.
Simplu.
Operarea sistemului online este intuitivă. Folosirea sistemului printr-un cont personal este şi mai benefică.
Oricând.
Poţi face programări la orice oră – oricând îţi doreşti.

 

BMW Contactless Service. Recepție digitală.

Acest serviciu este acum disponibil non-stop. Ai opţiunea de a preda automobilul tău BMW la unul dintre terminalele noastre de la exterior fără contact. Cu câteva zile înainte de programare, vei primi un link prin care poţi efectua o pre-înregistrare. După această pre-înregistrare, vei primi un cod pentru predarea şi ridicarea cheii.

 

Pași de urmat:
1. Completează datele tale deja la pre-înregistrarea online şi economiseşte şi mai mult timp.
2. Lasă-ţi cheile la terminal.
3. Vei primi o informare de îndată ce automobilul poate fi preluat din nou.