Accesorii2019-07-30T16:24:29+03:00

Lasă-te inspirat(ă) de colecţia vastă de accesorii BMW originale şi asigură-te că automobilul tău este perfect echipat pentru orice călătorie. Descoperă soluţii inteligente de transport, opţiuni de divertisment şi echipamente pentru interior, precum şi colecţia de accesorii sportive M Performance. Toate accesoriile BMW originale au fost create special pentru modelul tău BMW, astfel încât acestea îţi vor oferi cel mai înalt grad de confort şi plăcere de a conduce. Mai jos găseşti o selecţie de accesorii BMW originale. În plus, partenerii noştri BMW se vor bucura să îţi ofere orice alte detalii suplimentare.

SISTEME DE TRANSPORT BMW.

Indiferent de destinaţia ta pentru weekend sau vacanţă – automobilul tău BMW îţi permite să iei cu tine toate lucrurile de care ai nevoie. Schiuri, plăci de snowboard, bagaje sau chiar biciclete – toate pot fi transportate cu diversele soluţii de transport BMW, precum portbagajul de plafon sau suportul spate pentru biciclete.


Suportul de bază BMW cu sistem de protecţie antifurt îndeplineşte cele mai stricte standarde de siguranţă. Este disponibil pentru mai multe modele, cu sau fără bare longitudinale.

Portbagajul BMW original oferă suficient spaţiu de depozitare pentru facilitarea transportului. Datorită sistemului practic de deschidere, o singură mişcare este suficientă pentru a-ţi depozita bagajele în siguranţă. Cu închidere centralizată în trei puncte. Disponibil cu capacităţile de 460 litri, 350 litri sau 320 litri.

Sistem de transport opţional, uşor de montat. Suportul de biciclete BMW se fixează pe capătul sferic al cârligului de remorcare. Pe lângă transportul bicicletelor obişnuite, suportul permite şi încărcarea şi transportul bicicletelor electrice. În varianta standard, sistemul poate transposta două biciclete. Este disponibil un kit de extensie BMW pentru a treia bicicletă.

Poate transporta până la două plăci de snowboard şi o pereche de schiuri sau până la şase perechi de schiuri. Sistemul permite şi fixarea beţelor de schi. Disponibil pentru mai multe modele BMW. Este necesar sistemul de suport de bază BMW.