fbpx
Accesorii2021-02-01T22:19:08+02:00

Lasă-te inspirat(ă) de colecţia vastă de accesorii BMW originale şi asigură-te că automobilul tău este perfect echipat pentru orice călătorie. Descoperă soluţii inteligente de transport, opţiuni de divertisment şi echipamente pentru interior, precum şi colecţia de accesorii sportive M Performance. Toate accesoriile BMW originale au fost create special pentru modelul tău BMW, astfel încât acestea îţi vor oferi cel mai înalt grad de confort şi plăcere de a conduce. Mai jos găseşti o selecţie de accesorii BMW originale. În plus, partenerii noştri BMW se vor bucura să îţi ofere orice alte detalii suplimentare.

SISTEME DE TRANSPORT BMW.

Indiferent de destinaţia ta pentru weekend sau vacanţă – automobilul tău BMW îţi permite să iei cu tine toate lucrurile de care ai nevoie. Schiuri, plăci de snowboard, bagaje sau chiar biciclete – toate pot fi transportate cu diversele soluţii de transport BMW, precum portbagajul de plafon sau suportul spate pentru biciclete.


Suportul de bază BMW cu sistem de protecţie antifurt îndeplineşte cele mai stricte standarde de siguranţă. Este disponibil pentru mai multe modele, cu sau fără bare longitudinale.

Portbagajul BMW original oferă suficient spaţiu de depozitare pentru facilitarea transportului. Datorită sistemului practic de deschidere, o singură mişcare este suficientă pentru a-ţi depozita bagajele în siguranţă. Cu închidere centralizată în trei puncte. Disponibil cu capacităţile de 460 litri, 350 litri sau 320 litri.

Sistem de transport opţional, uşor de montat. Suportul de biciclete BMW se fixează pe capătul sferic al cârligului de remorcare. Pe lângă transportul bicicletelor obişnuite, suportul permite şi încărcarea şi transportul bicicletelor electrice. În varianta standard, sistemul poate transposta două biciclete. Este disponibil un kit de extensie BMW pentru a treia bicicletă.

Poate transporta până la două plăci de snowboard şi o pereche de schiuri sau până la şase perechi de schiuri. Sistemul permite şi fixarea beţelor de schi. Disponibil pentru mai multe modele BMW. Este necesar sistemul de suport de bază BMW.

Viaţa este plină de experienţe şi te poţi bucura de acestea din plin. Vei cuceri noi terenuri, vei simţi adrenalina pulsând în fiecare minut şi-ţi împingi limitele mai mult, cu fiecare nouă zi. Poţi obţine tot ceea ce visezi, iar astfel opţiunile tale sunt nelimitate – indiferent de calea pe care alegi să o urmezi. Libertatea şi stilul nu cunosc limite.

CALITATEA SE AFLĂ ÎN DETALII.

Colecţiile noastre ne reflectă pasiunea pentru automobile şi mobilitate. Expertiza şi experienţa pe care le avem în ambele domenii se disting în designul, materialele şi detaliile articolelelor noastre. Pentru că, doar în acest mod plăcerea de a conduce poate să devină partenerul tău de zi cu zi – fie la ocazii speciale, fie pentru sport sau în viaţa de zi cu zi.

CATALOGUL BMW LIFESTYLE.

Urmează-ţi stilul – pagină cu pagină. Descoperă colecţiile noastre în catalogul cuprinzător BMW Lifestyle.

Descarcă catalogul BMW Lifestyle